O nama


Povjerenje, sigurnost i brza realizacija pri prodaji i kupnji nekretnine su Vam na prvom mjestu?
Prepustite se našem profesionalnom vođenju kroz cjelokupni proces kupoprodaje, najma ili zakupa i neka Vaša briga pređe na nas.
Osnovna vodilja tvrtke je zadovoljstvo, sigurnost i povjerenje klijenata prije svega, kako kupaca tako i prodavatelja. Profesionalno vođenje klijenata kroz kupoprodaju, najam ili zakup nekretnina s prijateljskim pristupom oslobodit će Vas stresa i neizvjesnosti oko same realizacije.

Kod nas klijenti nisu samo broj već postaju dio Ambienta obitelji i u svakom novom izazovu pri kupnji ili prodaji nekretnina ponovno nam se vraćaju.
Detaljno provjeravamo sve pravne aspekte svake pojedine nekretnine, a u suradnji s ovlaštenim energetskim certifikatorom u našoj ponudi se nalazi i povoljna izrada energetskih certifikata za Vašu nekretninu.

Agencija Ambienta nekretnine licencirana je agencija za posredovanje u prometu nekretnina te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, ujedno je i potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina. Ambienta tim čine profesionalni i pouzdani licencirani agenti .
Sjedište nam je na zapadnom dijelu grada Zagreba u naselju Malešnica, a posredujemo na području cijele Republike Hrvatske.

Osim posredovanja, tvrtka se bavi i graditeljstvom, usmjerenim na gradnji kuća s bazenom, trenutno u području Dalmacije, gdje radimo na novom projektu Rtina sunset.
Kontaktirajte nas i ostavite stres oko kupoprodaje nama jer mi smo profesionalci koji pronalazimo brza i sigurna rješenja za Vas.

Slobodno nam se obratite s povjerenjem!
Ambienta nekretnine

Osnovni podaci:
Naziv: Ambienta nekretnine d.o.o.
Skraćeni naziv: Ambienta nekretnine
Sjedište: Ivane Brlić Mažuranić 82, Zagreb, Malešnica
OIB: 30391822971
IBAN: HR9324020061101066500
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Natalija Rešetar i Hrvoje Perić