Zadar,Rtina Miočić,parcela + projekt i građ.dozvolom za vilu s bazenom

prodaja Građevinsko stambeno zemljište

Ražanac, Rtina

  • 540m2

185.000 € 1.393.883 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 185.000 €
  • Cijena /m2 342,59 €
  • Udaljenost od plaže 500 m
  • Orijentacija Jugozapad

Opis nekretnine

  • Blizina plaže
  • Prilaz - asfaltirani
  • Pogled na more otvoren

Opis nekretnine

#https://youtu.be/BnxeRERUNAk

#https://roundme.com/tour/922375/view/2898100

Direktno od vlasnika!!!

Lokacija: Rtina Sunset je projekt za izgradnju 6 vila s bazenom u prelijepoj i pitomoj uvali Rtina Miočić pokraj Zadra, a koja se nalazi u Općini Ražanac neposredno prije Paškog mosta. Udaljena od Zadra 24 km, od zračne luke Zemunik 30 km i autoputa 17km. 

Opis: Prodaje se jedna od šest građevinskih parcela s projektom za izgradnju vile s bazenom u postupku dobivanja građevinske dozvole (u tijeku), plaćenim komunalnim i vodnim doprinosima, što omogućuje novom vlasniku brz početak gradnje. Do zajedničkog puta je asfaltirana cesta koja vodi prema otoku Pagu.

Projekt Rtina Sunset je napravljen na 3.162 m2 građevinskog zemljišta s predivnim pogledom na more, na kojem se nalazi 6 parcela, svaka parcela s projektom za izgradnju vile s bazenom. Projekt je zamišljen kao sklop od 6 odvojenih vila koje povezuje zajednički vizualni identitet kako bi se što bolje uklopile u prirodno okruženje, te dobio osjećaj lijepog i ugodnog susjedstva. Udaljenost od mora 500m.

Prednost i rijetkost na tržištu je što se parcele nalaze na rubu građevinske zone, pa je tako projekt omeđen s dvije strane sa zemljištima na kojima nije moguća gradnja, što ujedno garantira mir i intimu lokacije.

Buduće vile projektirane su dvije etaže, u kojoj je prizemlje namijenjeno za dnevna druženja, dokolicu i uživanje, dok je kat namijenjen odmoru. Zatvoreni dio prizemlja obuhvaća ulazni hodnik, kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom sa staklenim stijenama i izlazom na bazen i natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom, te kupaonica i prostor za tehniku-ostava. U sklopu vanjskog natkrivenog dijela nalazi se još wc te spremiše. Velike staklene stijene spajaju zatvoreni i otvoreni dio u cjelinu. Na katu su smještene tri spavaće sobe i dvije kupaonice, te terasa s predivnim pogledom na more i cijelu uvalu.

Podna površina vile 145m2 + cca 350 m2 okućnice. Vile su projektirane prema specifičnim klimatskim i lokacijskim uvjetima s mogućim najpovoljnim faktorom oblika kao zgrada gotovo nulte energije (nZEB).

Kupnja od pravne osobe /tvrtke, koja kupca oslobađa plaćanja poreza na promet nekretnina.

Mogućnost kupnje svih 6 parcela s projektom i ishođenom građevinskom dozvolom te plaćenim komunalnim i vodnim doprinosima. Svaka parcela ima svoj vlasnički list bez opterećenja.

Za sve više informacija kontaktirajte nas:

email: info@ambienta-nekretnine.hr

tel:  +38598520673 Natalija

 

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit