Kamena kuća - prodaja - Sutivan - 60.1

prodaja Kamena kuća

Sutivan, Sutivan

  • 140m2

300.000 € 2.260.350 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 300.000 €
  • Cijena /m2 2.142,86 €
  • Površina parcele 260 m2
  • Kat prizemlje, prvi
  • Broj soba 4
  • Udaljenost od plaže 200 m

Opis nekretnine

Otok Brač, Sutivan, centar

Radi se o  zasebnoj kući smještenoj u centru mjesta, u blizini plaže i svih potrebnih sadržaja.

Kuća je smještena  u samom mjestu ali zbog prostranog dvorišta i njegove konfiguracije neometano možete uživati u tišini, zaklonjeni od prolaznika i znatiželjnih pogleda.

Sastoji se od glavne kuće i ateljea odnosno dodatnog objekta, male kamene kućice i prostranog dvorišta.

Posebno za izdvojiti je terasa na katu  orjentirana prema jugu koja je idealna za jesenje, zimske I proljetne dane kada je obasjana suncem, a ovsino o željama novog vlasnika se lako može pretvoriti u “zimski vrt”.

Važno je naglasiti I to da se ispod kuće nalazi stara cisterna za vodu koja se lako može prenamjeniti u vinski podrum površine oko 25 m2.

Sve ovo prostire se na površini od oko 260 m2. Glavna kuća sastoji se od prizemlja i kata, ukupne stambene površine od oko 100 m2. Svaka etaža ima zasebne ulaze i može funkcionirati kao neovisna cjelina što je veoma bitno u slučaju da se kuća koristi za turistički najam.

Dodatni objekt je u naravi atelje površine oko 40 m2 i može se veoma jednostavno prenamijeniti u stambeni proistor. Na atelje je naslonjena mala kamena kućica koja služi kao sprema. Ovo je istinski nekretnina sa mnogo potencijala neovisno da li je koristili kao obiteljsku kuću ili kao nekretninu za turistički najam.. Dvorište je lijepo uređeno i kultivirano.

Plaža Bunta I Centar mjesta su udaljeni cca. 200 m od kuće.

Vlasnici nakon kupoprodaje ostavljaju cjelokupni namještaj, klima uređaj, kuhinju,  odnosno odnose samo slike, knjige I manje djelove namještaja (lampe I sl.) tako da se u kući može odmah živjeti.

Vlasništvo je uredno  1/1 .

Agencijska provizija za kupca 3% + PDV od dogovorene kupoprodajne cijene.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit