Građevinsko zemljište, Samobor, Rude, 6401 m2 - mir tišina

prodaja Građevinsko zemljište

Samobor - Okolica, Rude

  • 6401m2

128.020 € 964.567 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 128.020 €
  • Cijena /m2 20 €

Opis nekretnine

Građevinsko zemljište od 6.401m2 u predivnom zelenom okruženju u Samoboru u Rudama, okupano suncem tijekom cijelog dana s fascinantnim pogledom na Oštrc.
Prema prostornom planu grada Samobora nalazi se u građevnom prostoru ugostiteljsko-turističke namjene. Idealno za ekoturizam, ranč, a zbog posebnosti kraja i klime odlično za lječilište ili starački dom. Maksimalna izgradivost 30%, visina građevine: podrum, prizemlje, kat i potkrovlje, krovišta mogu biti kosa, ravna ili s drugim oblicima krova. Mogućnost kupnje, od istoga vlasnika, još 3 parcele, 2 graniče s ovom, a jedna je odmah nasuprot, na drugoj strani ceste. Sveukupna površina svih parcela 17.893m2.
Zemljište ima pristup s asfaltirane ceste, te postoji put koji odvaja parcele. Normalnog je nagiba i vrlo pristupačno. Struja do parcele, voda na parceli i blizina prirodnih izvora vode.
Samobor - mjesto Rude udaljeno 5km od centra Samobora, u smjeru jugozapada, koje spaja Samobor i Jastrebarsko. Zemljište se nalazi na predivnom proplanku s pogledom na Samoborsko gorje i planinarski vrh Oštrc, udaljeno od centra Ruda 700m. Smješteno na trasi planinara koji svaki vikend obilaze ljepote prirode ovoga kraja. Posebnost klime kao i šumska vegetacija gdje su otkrivene mnoge ljekovite biljke od velikog značaja za cijelu hrvatsku floru samo su neke od karakteristika ove gorske oaze. Stoga je idealno za turizam i sve one koji žele živjeti u skladu s prirodom. Vlasništvo čisto. Zatražena prenamjena u mješovitu zonu.
Postoji mogućnost kupnje jedne ili dvije parcele u nastavku što bi ukupno iznosilo 16.339m2.

Moguća i zamjena za drugu nekretninu.
Agencijska provizija za kupca 2% + pdv od ugovorene kupoprodajne cijene.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit