Građevinsko zemljište, Samobor, Rude, 1554 m2

prodaja Građevinsko zemljište

Samobor - Okolica, Rude

  • 1554m2

15.540 € 117.086 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 15.540 €
  • Cijena /m2 10 €

Opis nekretnine

Prostrano zemljište od 1554 m2 u predivnom zelenom okruženju u Samoboru u Rudama. Prema prostornom planu grada Samobora nalazi se u građevnom prostoru ugostiteljsko-turističke namjene. Idealno za ekoturizam, ranč, a zbog posebnosti kraja i klime odlično za lječilište ili starački dom. Maksimalna izgradivost 30%, visina građevine: podrum, prizemlje, kat i potkrovlje, krovišta mogu biti kosa, ravna ili s drugim oblicima krova. Mogućnost kupnje još jedne parcele od 1554m2 na drugoj strani ceste.
Zemljište ima pristup s asfaltirane ceste, te postoji put koji odvaja parcele. Normalnog je nagiba i vrlo pristupačno. Struja do parcele, voda na parceli i blizina prirodnih izvora vode.
Samobor - mjesto Rude udaljeno 5km od centra Samobora, u smjeru jugozapada, koje spaja Samobor i Jastrebarsko. Zemljište se nalazi na predivnom proplanku s pogledom na Samoborsko gorje i planinarski vrh Oštrc, udaljeno od centra Ruda 700m. Smješteno na trasi planinara koji svaki vikend obilaze ljepote prirode ovoga kraja. Posebnost klime kao i šumska vegetacija gdje su otkrivene mnoge ljekovite biljke od velikog značaja za cijelu hrvatsku floru samo su neke od karakteristika ove gorske oaze. Stoga je idealno za turizam i sve one koji žele živjeti u skladu s prirodom. Vlasništvo čisto. Zatražena prenamjena u mješovitu zonu.

Agencijska provizija za kupca iznosi 1.000€.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit